Met de aankoop van 60 procent van het bedrijf Classic Legends Private Limited (CLPL) heeft de Indiase auto- en motorfabrikant Mahindra & Mahindra de merken BSA en Jawa in handen gekregen.
 
Classic Legends kocht recent de wereldwijde merkrechten voor BSA en heeft een eerder al licentie op het gebruik van de merknaam Jawa verkregen, al zal dit laatste vooral voor de (immense) lokale markt zijn. De nieuwe eigenaar geeft aan dat over twee jaar de eerste producten op de markt zullen komen met de klassieke merknamen, met het 'karakter, DAN en ethos' van beide merken. Over modellen of andere ontwikkelingen werden geen mededelingen gedaan. Al eerder dit jaar werd bekend dat Mahindra geïnteresseerd was in de aankoop van een Brits merk, daarbij werd toen naast BSA ook Norton regelmatig als potentieel overnamekandidaat genoemd.

Mahindra & Mahindra is via dochteronderneming Mahindra Two Wheelers Europe Holdings S.a.r.l (MTWL Europe) al eigenaar van 51% van scootermerk Peugeot. Recent maakte Mahindra van MTWL weer een volle dochteronderneming door alle aandelen over te nemen, waardoor de greep van 'India' op de Europese divisie nog sterker wordt. Daarnaast is Mahindra eigenaar van de Koreaanse autofabrikant SsangYong.